Om

Vägen till en glad hund

Mitt namn är Maria Andersen, och jag är 40 år gammal.

BlueDale är min dröm gjort till verklighet, en dröm om att jobba med hundar på en bra sätt.

 

Min utbildning inom hund sträcker sig tillbaka till år 2002 och senast avslutade jag en hundtränare utbildning i Norge, sommern 2015 vid Turid Rugaas.

 

I tillägg har jag hat 7 olika hundar som alle har lärt mig otroligt mycket.

 

Jag blir aldrig färdig med att lära om hur hunden funkar, hele tiden kommer det ny information, forskning och iakttagelser.

 

 

 

Min filosofi och personliga erfarenhet av utbildning av djur är med utgångsläge i deras naturliga intelligens, och jag coachar därför utan användning av straff eller aggression.

 

Vi bjuder in till en attitydförändring till djur som innebär känslighet för djurens behov, och visdom till att möta dessa behov. Utbildningen omfattar träning för att få tålamod och kunskap att utbilda djuren så att de beter sig naturligt och önskat beteende är i harmoni med miljön och förväntningar.

 

BlueDale hund skola betonar hur viktigt det är att ägaren är redo att skydda djurets behov. Därför har vi fokuserat på att uppnå en balans mellan djurets behov och ägarens önskemål.

 

Vi lär ägarna att läsa och förstå hundarnas språk och att förstå hur hundars prestationer och allmänna beteende är feedback på hur de behandlas.

 

Kontakt:

Maria Dale Andersen

 

Telefon 07 60 255 211

 

Mail: maria@bluedale.se

 

 

 

Maria Dale Andersen

maria@bluedale.se

0760255211

Njut av livet med hundarne

 

 

Det skall var skönt att ha hund, och det är så givande at kunna ta med dom på semester eller bare ta en lugn promenad, utan at armen dras av eller ha rädsla för att möta andra hundar.

Vi kan gräva fram det bäste i du och din hund också.